Event 012 – Helsingborg

Eventen har varit fyllda av kvinnor. Både på scen och i publiken. Med några undantag såklart. Men när det handlar om Helsingborg och tech & innovation så blandade jag med glädje in männen. 

Den 8/10 presenterades de första men inte de sista männen ut på en techella-event –  För Techellas sak denna dag var Jocke Jardenberg & Micco Grönholm. 

Micco Grönholm är en fåfängd strategisk varumärkesstjärna som har hjälpt både internationella och nationella bolag att hitta sin magi och identifierat deras kundunika erbjudande. En av hans största tillgångar är att han är bra på att inspirera människor och få dem att tro på sig själva och prestera mer än de trodde att de skulle klara av.  Micco arbetar idag som Head of Future på Helsingborgs stad med målet att stärka innovationskraft och konkurrenskraft för vår stad.

Joakim Jardenberg är en passionerad internetevangelist som tagit sin predikan; framtiden med den digitala kraften, världen över. Han är affärsängel, rådgivare och en uppskattad föreläsare & debattör som bland annat har kallat pionjären av internet. Många kallar honom social medie-terapeut och andra VD-viskare. Vill man hänga med Jocke varje dag kan man lyssna på podden #ensakidag där vi får höra vad som hände i internet- och teknikvärlden när vi sov.

Du kan se eventet i sin helhet här