Event Stockholm

Mingel & intervjuer

Event 001 16/5 17:00-19:00 Luntmakargatan 18, Stockholm

Tanken var att hon bara skulle vara en skånetös. Men så viskade Stockholm. Nu vill hon att du är med. Med på premiären. Techellas premiär i Stockholm.

Vem kommer vara med?
Michaela Berglund, CMO på FundedByMe och Ninoush Habashian, VP Telia Company kommer. Techellas kompisar Titan IT & LeoVegas kommer. Grundaren av Techella, Emelie Nilsson Sträng, kommer såklart.

Michaela Berglund
Allt går om man vill. Branschbyte, hitta träningstid trots små barn och en börsnotering. Entreprenören som precis startat en egen podd och som vill fånga varenda ögonblick. Låt mig presentera – Michaela Berglund, CMO på FundedByMe och drivkraften bakom nätverket Feminvest och podden Ella&Michaela.

Ninoush Habashian
Från civilingengörsexamen på KTH via Piab och sen mot Telias Sveriges ledningsgrupp till strategi på koncernnivå. Genom åren har Ninoush haft flertalet roller på Telia Company och är nu en av Telias klarast lysande stjärnor. Hon har en enorm entusiasm och strategisk kapacitet och arbetar just nu som Head of Commercial integration. Framförallt har Ninoush en förmåga att våga tro på människan och hon har bevisat att framgång kommer inifrån, ifrån den viktigaste spelaren – personalen och teamet.

Visst vill du vara med?
Såklart vill du höra när Ninoush berättar om telekombranschen, hur man skapar vinnande team och om livet? Visst vill du också höra när Michaela berättar om hur kvinnligt ägande gör skillnad, hur man får ihop livet med familjen och samtidigt göra karriär på ett riktigt powerhouse?

Välkommen den 16/5 17:00-19:00 till Luntmakargatan 18 och till LeoVegas. Anmälan samt eventuella kostpreferenser sker till emelie@techella.se. Antalet platser är begränsat.

Tidigare event

Event 005 – Wearable tech-workshop med PUMA
Event 001 Ninni Lindertz & Sofia Anderhall