Techella finns på Instagram

Man kan såklart följa Techella och vårt arbete på instagram –  techellas. Ja, det där S:et fick läggas till eftersom Techella tydligen också är en Fortnite-spelare. Men jag hoppas att ni hittar rätt. Fossaria techella är en snäcka, det är ur denna som vår logotyp har kommit fram. 

Så en snäcka, en fortnite-spelare och ett technätverk.

Läste ni förresten att det är en stor explosion för apparna KRY och Min doktor? (finns på Breakit.se) Jag förstår det verkligen, jag har själv använt en av dessa både till mig själv och till min unge och det har verkligen fungerat strålande. Recept har kommit och läkaren har varit förtroendeingivande. Dock behövs det utredas varför inte belastningen minskar hos vårdcentralerna… hypokondriska föräldrar som nu tar till det digitala för att få ro? Kanske är jag fördomsfull. Kanske inte. Dessutom är det gratis för barn, medan KRY & min doktor sedan kan fakturera en summa per besök till landstingen. Ja, inte helt optimalt helt enkelt. 

Jag älskar digitalisringen och det är en spännande tid framöver kring hela healthtech utvecklingen. Men digitalisringen måste också leda till en avlastning på en annan instans. I alla fall i detta fall. 

Trevlig helg.

Emelie