Bakom skölden 001

Till er alla, 
Vill inleda med ett ödmjukt tack.

Tack till er tjejer & kvinnor i nordvästra Skåne, för att ni vill vara en del av denna resa, för all positiv feedback och ert engagemang. Det är precis detta som gör allt jobb värt det.

Tack till alla vännerna. Vännerna = de företag som tror på det vi gör och som vill hjälpa oss att förändra techscenen tillsammans med Techella, våra exklusiva vänner är: Titan IT, Solid Försäkring, One Agency, Öresundskraft, Tretton37, Techning, Mindpark, Sonos. Dessutom, tre företag till som inom kort är klara.  Heja er och era bolag. Tack för att ni tror på Techella och vill satsa i våra tjejer! 

Jag hoppas att jag får se några av er på kommande AW på The Vault den 10/1, (begränsat antal platser, anmäl till dig emelie@techella.se) och några andra av er den 18/1 på Sonos nästa workshop. (fullsatt) 

Nästa Techella-föreläsning kommer att vara ett lunchevent den 27/2 11:30-13:00 på Dunkers Kulturhus. Där vi bland annat kommer att träffa Sophie Elevfors (separat inbjudan kommer). Under våren kommer vi att få möjlighet att både träffa vice VD:s, idrottsstjärnor och före detta marknadschefer. Vi kommer att få lyssna på professorer och techstjärnor. Det kommer att vara workshops med stora Helsingborgsbolag och våra studenterna kommer att få speed datea. Spännande !

Vet ni någon som också vill vara med på denna sändlista? Be dem skicka ett mail till emelie@techella.se

Idag fyller Techella tre månader. Det är alltså tre månader sedan som jag valde att faktiskt satsa. Tänk om jag inte hade vågat satsa? Då hade jag suttit här utan er, utan utmärkelser, uppskattning och utan alla de otroliga möjligheter som jag har givits nu. Livet alltså. Magiskt. Ta hand om er alla så ses vi 2019.
 

God Jul och Gott Nytt år!
Emelie