Event 001 Stockholm – intervjuer & mingel

Tanken var att hon bara skulle vara en skånetös. Men så viskade Stockholm. Vi tog oss till Stockholm. Vi hade en helt fantastisk kväll tillsammans hos LeoVegas.

Michaela Berglund kom och berättade om att allt går om man vill. Branschbyte, hitta träningstid trots små barn och en börsnotering. Entreprenören som precis startat en egen podd och som vill fånga varenda ögonblick berättade om sin forna karriär inom modern femkamp och om sin roll som CMO på FundedByMe och att hon är drivkraften bakom nätverket Feminvest och podden Ella&Michaela.

Vi fick också träffa Ninoush Habashian som via civilingengörsexamen på KTH via Piab och sen mot Telias Sveriges ledningsgrupp till strategi på koncernnivå. Ninoush berättade om de flertalet roller på Telia Company och är nu en av Telias klarast lysande stjärnor (sa hon inte själv utan jag säger det!). Hon hade en enorm entusiasm och berättade om sin strategiska kapacitet och om hur passion och pannben är lett hennes väg framåt.

Slutligen kom också Raquel Pissetta, Raquel är en av LeoVegas mest framstående UX-stjärnor berättade om de trender som hon ser idag och hur UX skiljer sig mellan olika länder. Jättespännande!

Vi ser framemot nästa event i Stockholm. Tack LeoVegas för att vi fick vara i era lokaler… ! Toppen.