Event 001 Ninni Lindertz & Sofia Anderhall

Torsdag 8/11 08:00 – 10:00

Ninni – Med den äran vill vi presentera Ninni Lindertz. Vi alla har högst sannolikt redan på ett eller annat sätt kommit i kontakt med Ninnis karriär, allt från vårt mobilspelande till när vi tränar i våra Nike-skor, tittar på våra sociala medier eller när vi kommer hem och fyller, kök, sovrum, med ett fantastiskt ljud.

Ninni är varumärkesspecialist, digital strateg och har fått utnämningen ”Mäktigast inom herrmode”. Hon var pionjär i den mobila spelunderhållningen och har lång erfarenhet av att hjälpa stora varumärken att tänka nytt och kreativt – oavsett utmaningar och rådande tekniker.

Efter en resa via Riot Entertainment, Nike och Facebook så är idag Ninni Brand Director (UK & Norden) för Sonos med en punchline ”You’re better than this”. Visst vill ni också lära känna Ninni bättre och få lite värdefulla tips på vägen? Vi ses den 8/11 08:00 på Mindpark.

Sofia – Under alla år har det gjorts gällande att Carlos Zoegas ensam grundade Zoegas. Det är sant, men inte hela sanningen. Maria Zoégas, Carlos hustru, bördig från Landskrona, var högst delaktig och en stor del av framgången. Nu vill Zoégas ändra på historien och därmed Marias rättmätiga plats som medgrundare av Zoégas. Sofia från Nestlé berättar om hur Förlåt Maria-kampanjen växte fram.