Zmart av dem!

Inget hade varit möjligt utan Techellas företagsvänner.  Det är med den ära jag presenterar Ängelholms stolthet, Zmarta group! De har både en cool kvinnlig CTO (Maria Hall) och de vill att privatekonomi ska vara lätt och roligt. De vill hjälpa alla människor att ta smarta val som stärker din ekonomi, både när det gäller ekonomiska tips och de bästa alternativen för dig, de vill helt enkelt göra din vardag lite enklare oavsett om det handlar om lån, försäkringar, el, kreditkort eller sparande. Visst låter det bra va? 

Dessutom gör de just nu en enormt spännande förändringsresa med bolaget, att utvecklas mot ett fintechbolag och stärker upp sin organisation på flera positioner. Angelica jobbar som Tech Manager i Stockholm,

Hej Angelica! Vad är det bästa med att arbeta på Zmarta?

Helt klart människorna och den fantastiska kulturen där alla hjälps åt och är väldigt passionerade för det vi jobbar med. Korta beslutsvägar och hög utvecklingstakt är något annat jag uppskattar mycket då ”långbänkar” inte är något för mig. 

Men du Angelica, hur hamnade du på Zmarta?

Jag har jobbat med kommunikation och digital utveckling i olika ledarroller sedan 2005 och just mötet mellan människor och teknik tycker jag är väldigt spännande. Kommer närmast från digitalbyrån Creuna där jag var Affärsenhetschef och tidigare har jag även bland annat suttit i beställarrollen på ett börsbolag och jobbat som Projektledare på ett produktbolag. Mixen av ledarskap, teknik och att få jobba med datadrivna, agila och användarcentrerade metoder för att utveckla innovativa tjänster lockade när jag fick erbjudandet om Tech Manager-rollen på Zmarta. Att dagligen få möjlighet att hjälpa människor och teamet att växa och bidra till att bygga bra tjänster är fantastiskt roligt!

Vilken är din favorit-app på mobilen?

Jag sköter i princip allt från min telefon så bra och användbara appar är helt avgörande för mig. Förutom Swish och BankID som jag inte klarar mig utan idag, så är Over en väldigt rolig app för att snabbt och enkelt skapa digitalt innehåll.

Det är med glädje och stolthet Techella är vän med Zmarta, tillsammans kör vi vidare!