Event

Dejting på Järnvägsgatan 7

Event 006 25/4 15:30-18:00 Järnvägsgatan 7, Helsingborg

Funderar du ofta på framtiden? Eller är du bara nyfiken på hur det är att arbeta som konsult eller hur framtidens fintechbolag arbetar?

Då tycker jag att du ska boka in torsdagen den 25/4 från 15:30 på Järnvägsgatan 7, Helsingborg. Då blir det dejting mellan techellor, företagsvänner och andra. Mer information kommer inom kort.

Föreläsning på Radisson Blu

Event 007 – Frukost med Charlotte & Karin på Öresundskraft

Wingman, ett ord som egentligen har sin grund i flygarmén. För stridspiloter är tränade att attackera och försvara i par. Alltid stå upp för varandra och tillsammans ta de tuffa besluten. När Öresundskraft valde att placera två personer på samma position hoppades de på att öka effektiviteten och komma snabbare till besluten. 

Låt mig presentera Charlotte Holst och Karin Lundqvist! Charlotte och Karin är affärsområdeschefer för konsumentlösningar på Öresundskraft men framförallt Wingwomens! De kommer att berätta om delat ledarskap, dess fördelar och fallgropar och vad som faktiskt krävs för att få det att fungera riktigt bra. Dessutom får vi höra hur de arbetar med den transformation som just nu sker på bolaget.  

Vi ses för frukost på Radisson Blu Metropol 07:30 den 2/5. 

Anmälan samt eventuella allergier till emelie@techella.se senast den 25/4. Begränsat antal platser!

Tidigare event

Event 005 – Wearable tech-workshop med PUMA
Event 001 Ninni Lindertz & Sofia Anderhall