Event

Dejting på HETCH 6/11 16-18:00

Techella tycker att man kan dejta oavsett situation, kanske är du student, arbetssökande eller bara väldigt nyfiken. Du ska oavsett komma på höstens dejting. Låt mig presentera höstens dejtingsbolag!

SportAdmin Hundratusentals ideella hjältar spenderar varje vecka ovärderliga och oersätterliga timmar för att få det svenska föreningslivet att gå runt. Eftersom denna tid är värdefull gäller det att de kan lägga all tid och fokus på rätt saker. Att utveckla föreningen. Att utveckla verksamheten. Att finnas på träningsplanen med alla barn och ungdomar. Sedan 2005 har SportAdmin strävat efter att förenkla, digitalisera och automatisera administrationen via deras digitala affärssystem. För en av sakerna som alla ideella hjältar och föreningar inte ska lägga resurser på är tidskrävande administration. Spännande bolag va? Ni kan inte missa att dejta Sportadmin!

EC solutions Dejtingens språk borde väl vara franska eller kanske latin, för det är till latinska toner jag vill presentera vår nästa dejtare – EC solutions – Experto Crede – “Lyssna på dem som har gjort det förut”, eller “Lita på erfarenheten”. För att arbeta EC solution ska vara the easy solution. EC Solutions stödjer utvecklande företag med experttjänster inom mjuk- och hårdvaruutveckling samt projektledning. Men de har även en inhouse avdelning  som också åtar sig leveranser av helhetsuppdrag. Deras stora vision ör att de ska vara det självklara valet när kunderna står inför utmaningar och behöver teknikförstärkas. Visst vill ni dejta externerna? Välkommen till HETCH!

Inyett Inyett är en av stadens främsta fintech-bolag och varje dag påverkar de världen för tusentals ekonomer genom att förändra sättet att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll. Genom smarta tjänster automatiserar Inyett kontrollen av betalningar och leverantörer, och varnar för fel, risker och bedrägerier i organisationers utbetalningar.  Inyett skapar säkra affärer och bidrar till ett tryggare näringsliv och samhälle, bland annat genom att uppmärksamma kunder på felaktiga betalningar, dubbelbetalningar, bluffakturor, avvikande betalmönster, interna och externa bedrägerier och leverantörer som inte uppfyller kundernas unika krav. Dessutom ett bolag byggt från grunden här i vår stad och som tydligen är en fantastisk arbetsplats. Välkommen att dejta Inyett!

Resurs Bank De är nyfikna, engagerade och uppmuntrar varandra att hela tiden ta nästa steg.  Resurskoncernen finns idag i hela Norden och hjälper varje dag hundratusentals detaljhandelspartners och över 5,7 miljoner kunder genom att hjälpa dem med delbetalning, privatlån, kreditkort och försäkringar. De börsnoterades 2016 och de vågar att testa nya vägar genom kreativitet och innovation. Snyggt va? Men vad som är allra snyggat och ballast är att deras Head of IT development och IT direction operation är kvinnor, Marie och Helene. Heja Resurs Bank, tillsammans förändrar vi branschen med fler kvinnor på ledande IT-positioner. Visst vill ni dejta Resurs Bank?

Välkomna på event 013, 16:00-18:00, Järnvägsgatan 7 Helsingborg.
Begränsat antal platser – anmäl till emelie@techella.se

Tidigare event

Event 008 – Hur attraherar vi den nya generationen?
Event 005 – Wearable tech-workshop med PUMA
Event 001 Ninni Lindertz & Sofia Anderhall