Helsingborg

Event 033 – En digital dejting

Så är det dax igen!

I dessa mörka tider behöver vi lysa upp tillvaron lite med en ny digital deeeeejting – kom som du är, låt företaget sälja sig till dig! Välkommen till en digital dejting med Zmarta torsdagen den 3/12 12:15-12:35. Då får ni chans att träffa bland annat Angelica och Anna som jobbar som Tech Managers på Zmarta.

Zmarta vill att privatekonomi ska vara lätt och roligt. De vill hjälpa alla människor att ta smarta val som stärker din ekonomi, både när det gäller ekonomiska tips och de bästa alternativen för dig, de vill helt enkelt göra din vardag lite enklare oavsett om det handlar om lån, försäkringar, el, kreditkort eller sparande. Visst låter det bra va?

Angelica kommer att berätta om hur det är att arbeta på Zmarta Group, om det finns praktikplatser, vad man ska vara för person för att passa hos dem, hur en vardag kan se ut och mycket annat. Dessutom har de massor av spännande tjänster på gång ! Förbered dig på en speed dejting Anmälan och eventuella frågor skickar ni till emelie@techella.se så kommer jag att se till att ni får URL tilldelad inför mötet.

Youtube:
Techella Sverige

 

Se alla våra event under Techellas Dagbok.

Tidigare event finns under Dagbok