Helsingborg

Event 036 – Systerskap i Tech

Systerskap är makt. Det är tillsammans vi kan hjälpa varandra, bolla idéer och skapa nya förutsättningar och visst är det trevligare att faktiskt dela sin lunch med någon?

Torsdagen den 6/5 vill vi dela vår lunch med er! Vi kommer att dela upp oss i olika samtalsrum för att sedan mötas alla tillsammans för att summera upp. Med alla menar vi ALLA, både från Helsingborg och Halmstad. För Halmstad blir det en favorit i repris – för Helsingborg en premiär!

Vill du ha energi, nya inspel och nya bekantskaper? Du är välkommen oavsett om du är programmerare, system arkitekt, testare, IT-säljare, projektledare, KAM eller något där emellan. Inför eventet kommer du att få mötesinbjudan och lite mer info. Vi ses den 6/5 12:00.
Anmälan Halmstad: techella.halmstad@gmail.com
Anmälan Helsingborg emelie@techella.se

Vill ni titta på ikonavsnitt eller annat så finns allt på vår youtube-kanal, Techella Sverige

Se alla våra event under Techellas Dagbok.

Event 036

Woop Woop 🥳 – vi stuvar om och blir så tokiga att vi släpper event 036 innan event 035 🙂 Så imorgon, torsdag 18/4 får vi nästa ikonavsnitt på Techella Sveriges Youtube-kanal – låt mig presentera 🥁– marsmånads ikon, coola, modiga och inspirerande Paulina! 🤩 Paulina arbetar som VD på One Agency och gick in i sin nya roll i februari förra året, precis innan pandemin briserade och alla skulle gå hem. Inte en helt enkel uppgift. Det blir ett samtal om livet, i stort och i smått. Om längtan efter en normal vardag, om kraften av att våga ta beslut, vi får enormt viktiga karriärtips och vi får höra om passionen av snittblommor och böcker. Missa inte månadens ikon –  Paulina. 🙌🏼

Vill ni titta på ikonavsnitt eller annat så finns allt på vår youtube-kanal, Techella Sverige

Se alla våra event under Techellas Dagbok.

Tidigare event finns under Dagbok