Event

Sophie Elvefors_USE

Sophie Rietz Elvefors & #ingenlitenlort

Lunchevent 004 27/2 11.30-12:45 Dunkers Kulturhus

Med den äran – Sophie Rietz Elvefors ! Sophie är en strategisk stjärna som arbetat på över 12 olika marknader med världsledande varumärken. Sophies karriär innehåller allt ifrån Heinz pumpflaskor, till Absolut vodka-flaskor och träleksaker från nordöstra Skåne. 

Med passion och hårt arbete har Sophie kontinuerligt lyckats att utveckla de varumärken hon arbetat med och i stort sett alltid ökat marknadens efterfråga.  Sophie är idag vice VD på BRIO och jobbar just nu med globalt förändringsarbete, hon ses av sina kollegor som den mest kompetenta och inspirerande person som de har arbetat med. BRIO ägs idag av pusselföretaget Ravensburg och passande nog är Sophies största utmaning även det ett pussel – livspusslet. 

Dessutom kommer Tora Schlyter, utställningspedagog från Dunkers Kulturhus och presenterar en av vårens stora utställningar #ingenlitenlort. En utställning om opinionsbildaren Astrid Lindgren som hårt arbetade med att alla ska göra sin röst hörd. 

ABSOLUT vill du också få veta mer om Sophie och om #ingenlitenlort? 

Vi ses för vårt lunchevent den 27/2 11:30 – 12:45 i Atriet på Dunkers Kulturhus. Anmälan samt kostpreferenser sker till emelie@techella.se (begränsat antal platser) 

Välkomna!

Tidigare event

Event 001 Ninni Lindertz & Sofia Anderhall