Skip to content

Vi arbetar inte med sponsorer, utan vi har valt att kalla det vänner – företagsvänner. Att vara företagsvän innebär att man tror på det arbete som Techella gör, att man vill vara med och skapa bättre förutsättningar för oss tjejer. En bra kompis helt enkelt. Det finns några olika sätt att vara företagsvän, både genom att sponsra enstaka event och vara helårssponsor.


Vill du veta mer? Maila till Emelie

24HR är en digitalbyrå som hjälpt sina kunder att ligga i den digitala transformationens absoluta framkant sedan 1996. Våra primära fokusområden är webbsidor, appar och systemutveckling.

www.24hr.se

Visma Amili gör varje utgående faktura till en inkommande betalning. Genom automatiserade processer, sömlösa integrationer och alltid med kundens behov i fokus, tar Visma Amili hand om allt från fakturering till påminnelse och inkasso.

www.amili.se

Vi är ett konsultbolag som stöttar företag och organisationer i den digitala transformationen. Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar vi innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för våra kunder.

www.knowit.se

Nexer är ett globalt teknikföretag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft. I en digital värld ser vi till att våra kunder ligger steget före.

Vi erbjuder en bred portfölj av tjänster inom alla områden av digital transformation med fokus på strategi, teknik och kommunikation.

www.nexergroup.com

Resurs är en ledande nordisk bank som vill skapa balans i människors vardagsekonomi. På den grunden bygger vi erbjudanden och tjänster inom lån, sparande och betalningar. Idag har vi en kundbas på drygt 6 miljoner privatkunder och strax över 700 anställda i Norden, varav en stor del inom IT och fintech.

www.resursbank.se

Tretton37 är ett svenskt teknikkonsultföretag som erbjuder specialistkompetens och strategisk hjälp med digitalisering.
Det grundades 2010 och har i dag över 300 anställda. Deras kunder är etablerade varumärken och Fortune 500-företag från olika branscher och geografiska marknader.
Tretton37 är känt för sina innovativa metoder inom teknikkonsulting – gentemot kunder och anställda.

www.tretton37.com

Vi är Öresundskraft det 160 år unga energibolaget som kämpar för att på alla sätt vi kan, bidra till ett bättre samhälle och en bättre värld. Vi erbjuder våra kunder riktigt bra el, fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, solceller, energitjänster och laddlösningar. Tillsammans gör vi skillnad!”

www.oresundskraft.se