Skip to content

Techella grundades av Emelie Nilsson Sträng men drivs (och uppfostras) av alla oss co-creators. Att vara co-creator innebär att vi arrangerar event i våra respektive hemmastäder och är ansvariga för det som sker där. Allt är ideellt och vi alla gör det för att vi vill satsa på oss techtjejer och skapa ännu bättre förutsättningar för kommande generationer.

Verkar du i en stad där Techella borde finnas? Hör av dig.

Halmstad

Kontakta oss: techella.halmstadgmail.com

Sara

Sara är med och driver Techella Halmstad och har varit med sedan starten. Hon arbetar på konsultföretaget Devoteam där hon har ansvar över enheten Creative Tech i Sverige med kontor i Halmstad och Malmö. Hon är även engagerad i familjeföretaget Beskows Drycker som skapar “drycker som berör utan att berusa”.

#halmstad

Helena

Helena är 1 av 4 co-creators i Halmstad där Techella startade hösten 2019. Till vardags är Helena VD på DH Solutions som är ett familjeägt IT-företag i Halmstad och som levererar smarta IT-lösningar till sina kunder. Vill du veta mer om Techella i Halmstad och dess event kan du kontakta Helena.

#halmstad

Katrin

Katrin är en av grundarna av Techella Halmstad är utvecklingschef inom Assa Abloy, Global solutions och deras storsatsning för Senior Care. Hon är en eldsjäl i frågan att skapa attraktion för vår bransch – framtidens bransch.

#halmstad

Helsingborg

Kontakta oss: helsingborg@techella.se

Emelie

Emelie är Techellas grundare och entreprenör. Hon driver startup:en Della8 där de byggt en plattform som hjälper till att samäga större objekt. Techella är hennes största hobby. När hon kopplar av tittar hon gärna på fotboll och binder blommor. Vill du prata partnerskap får du gärna höra av dig till Emelie.

#helsingborg

Erla

Erla är en av Techellas co-creators i Helsingborg. Hon är anställd som backend-utvecklare på Nowaste. Erla har en stark passion för kodning och problemlösning. Hon njuter av möjligheten att hjälpa och stötta de som är nya inom IT branschen.

#helsingborg

Naomi

Naomi är projektledaren som älskar att nätverka och skapa nya kontakter. På arbetstid jobbar hon bland annat med produkten Moodi – en app för internkommunikation. På fritiden spelar hon gärna tv-spel eller pysslar med roliga projekt i hemmet.

#helsingborg

Kristianstad

Kontakta oss: kristianstad@techella.se

Amanda

Amanda är co-creator i Kristianstad och är nyexaminerad webbutvecklare. Jobbar idag som fullstackutvecklare på ett kreativt bolag som heter Bravissimo där hon designar och bygger hemsidor. När hon tog examen sommaren 2023 så gjorde hon det tillsammans med en klass, som går emot all dyster statistik, där mer än hälften var kvinnor. Amanda kommer alltid kämpa för mer kvinnor inom IT, därför vill hon vara en del av Techella.

#kristianstad

Lotta

Lotta är co-creator i Kristianstad och jobbar som webbanalytiker/ digital marknadsförare på Bravissimo Agency. Hon älskar att nörda ner sig i projekt, stora som små, och när hon inte sitter framför datorn hittar ni henne troligen i stallet.

#kristianstad

Malmö

Kontakta oss: malmo@techella.se

Nicki

Nicki, Head of Application Management på Trygg-Hansa och Co-Creator Techella Malmö. Vill med Techella få in fler tjejer och icke-binära till techbranchen, och uppmuntra dem till att höras, synas och ta mer plats!

#malmö

Maria

Maria jobbar som konsult på CGI med fokus på verksamhetsutveckling hos kund med hjälp av digitalisering. Kontakta henne om du vill diskutera event med Techella Malmö.

#malmö

Emy

Emy är co-creator på Techella Malmö och jobbar annars som Conference Producer & Coordinator på Øredev. Hon är en kreativ entusiast och en extrovert som har en passion för att föra människor samman, för att påverka och dela inspiration.

#malmö