Skip to content

Techella Halmstad – Event #021

📣 Techella Halmstad 📣
Vårens event och uppstart av vårt samarbete med HighFive. 🤩

 

Nu rivstartar vi våren och vårt samarbete med HighFive. Första eventet blir på lyxiga Hotel Mårtenson den 28 februari där vi samlas för en AW för att fira att vi startar vårt samarbete med HighFive. Vi bjuder på bubbel och snacks och startar med mingel innan Anna Petersson från HighFive presenterar HighFive och det spännande projektet Intelligenta system där Techella är en pusselbit.

 

HighFive har nu ett uppdrag via Region Halland med att ta fram en färdplan för Hallands smarta specialiseringsstrategi och området ”Intelligenta System”. I det förberedande arbetet som Region Halland gjort tillsammans med näringslivet och olika aktörer har man pekat ut Intelligenta system som ett framtida spetsområde för det halländska näringslivet. I det arbetet så är Techella Halmstad ett nätverk som passar in och som tillsammans med HighFive och via Intelligenta System kan få en skjuts att nå ut till fler tjejer och kvinnor som vill och verkar inom it/tech-branschen.

 

Datum: 28 februari
Tid: 16:45-18:00
Plats: Hotel Mårtenson, lokal Salongen, Storgatan 52 i Halmstad
Anmälan: Techella.halmstad@gmail.com
Anmälan senast: 21 februari

 

Ser fram mot att utveckla Techella Halmstad vidare med HighFive och tillsammans med er alla härliga “Techellor”!

 

För den som vill vara kvar på Hotel Mårtenson för att mingla vidare och äta en bit mat så bokar vi bord. Ange i din anmälan om du vill stanna kvar.

Välkommen! 💖

Techella Halmstad – Event #021

Datum: 28 February, 2024
Tid: 16:45 - 18:00
Plats: Hotel Mårtenson, lokal Salongen, Storgatan 52 i Halmstad

Anmälan är stängd